Derrota del CP Taradell contra el Vilanova

Dissabte, 23/03/2019

El CP Taradell va encaixar la quarta derrota de la temporada aquest dissabte a la tarda davant el Vilanova en un partit disputat al pavelló d'El Pujoló. Els de Pep Rifà no van tenir punteria davant un rival efectiu que va donar la volta al marcador a la segona part. Els taradellencs es van avançar al minut 10 de partit amb un gol de Marc Soler després de recuperar una bola a mitja pista i plantar-se sol davant el porter vilanoví. Els visitants van reaccionar amb un pal, però les millors ocasions per marcar van ser per un Taradell que va fallar molt davant el porter vilanoví amb boles al seu cos, però, sobretot, altes. L'empat va arribar en el minut 22 després d'un contraatac que el Taradell havia fallat. En el darrer minut del primer temps Tino Molera va marcar el segon gol.

Amb el 2 a 1, va començar el segon temps, però el Vilanova només va tardar dos minuts en marcar. Els visitants es trobaven còmodes a la pista i van fer el 2 a 3 en el minut 35. El Taradell es va llançar a l'atac, però continuava sense encert i davant un Vilanova dur, tot i que els col·legiats no marcava les faltes. En els últims dos minuts ho va intentar amb la tàctica del porter-jugador, però tampoc va tenir encert. El Vilanova va disposar d'una falta directa per fer el quart, però Dalmau va aturar la bola. Els taradellencs van disposar d'una última jugada, però la bola va impactar amb el cos del porter.

Tot i la derrota, els taradellencs mantenen la segona posició.