Derrota del CP Taradell contra el Barça

Els taradellencs van caure golejats per 13 a 1 al Palau Blaugrana.

Diumenge, 25/04/2021

El Barça no va tenir pietat d'un Taradell que va encaixar fins a 13 gols davant el líder de l'OK Lliga, que buscava els tres punts per apropar-se al títol de Lliga. El Taradell, per la seva banda, necessitava els tres punts per sortir de la zona baixa quan queden només tres jornades per acabar la Lliga.

Els de Ferran Moreno, però, no van tenir opcions. El Barça va sortir molt fort, va tancar el Taradell en el seu propi camp i pràcticament no va travessar la mitja pista. I de seguida van arribar els gols blaugranes. Víctor Crespo va poder fer el gol de l'honor en el minut 17, que posava el 4 a 1 en el marcador, però novament el Barça, amb tres gols més, posava el 7 a 1 a l'electrònic abans del descans. A la represa la tònica no va canviar, si bé el Barça va baixar el ritme de partit, el Taradell pràcticament no va crear perill a la porteria de Sergio Fernández, mentre que el Barça acabava amb gol les accions d'atac que tenia i d'aquesta manera amb sis gols més va acabar amb un festival de dianes deixant el 13 a 1 en el marcador.