Derrota del CP Taradell al Palau Blaugrana

Els de Ferran Moreno van perdre per 5 a 0.

Dissabte, 11/01/2020

No va poder ser. Després d'una gran primera part del CP Taradell davant el Barça, els locals no van perdonar a la segona part i es van acabar emportant el partit per 5 a 0 en un altre partit històric del conjunt blanc-i-blau, que, per primera vegada a la seva història, visitava el Palau Blaugrana.

El Barça va tenir el domini del partit, però el Taradell, molt ben col·locat en defensa, va saber aguantar les seves embranzides. Albert Dalmau també va realitzar bones aturades per mantenir la seva porteria a zero durant els primers 20 minuts fins que el Barça va poder inaugurar el marcador. Va ser després de dues contres dels taradellencs que va poder salvar el porter local Egurrola. A l'acció posterior va arribar el gol de Pau Bargalló, que obria la golejada blaugrana. Aquesta, però, arribaria a la segona part.

I és que a la represa el Barça va sortir molt fort. En el primer minut va arribar el 2 a 0 després d'una recuperació dels blaugranes en camp taradellenc. Pocs minuts més tard, els locals van disposar d'una falta directa per fer el tercer després d'una blava a Marçal però no hi va haver encert en la rematada. El tercer gol no va arribar fins el minut 43 i en el darrer tram de partit, amb un Taradell desanimat, els blaugranes remataven la feina amb dos gols més per tancar el 5 a 0 definitiu.