Derrota del CP Taradell a Sant Cugat

Diumenge, 16/01/2022

El CP Taradell no va poder començar l'any amb bon peu i dissabte va caure a la pista del Sant Cugat per 5 a 3. Els taradellencs van estar dins del partit fins al final, però les jugades de bola aturada van condemnar als de Jefa Rovira, que tenia les baixes de Xevi Crespo i Albert Benito.

El partit no va començar bé per un Taradell que de seguida va encaixar dos gols. No va ser fins al final de la primera part que els taradellencs van aconseguir el primer gol de falta directa i mitjançant Dani Rodríguez. Semblava que el Taradell es posava dins del partit, però en el darrer minut abans del descans el Sant Cugat va marcar el 3 a 1. A la represa el partit es va igualar. El Taradell va intentar retallar la diferència en el marcador, però no va ser fins en el minut 40 quan ho va aconseguir amb un gol de Marc Soler. Amb el 3 a 2 es va arribar a la recta final del partit. El Taradell es va llançar a l'atac, però qui va marcar, en dues ocasions consecutives i de falta directa, va ser el Sant Cugat posant el 5 a 2. En el darrer minut, Sergi Pla, que tornava a l'equip després de la lesió al braç, va maquillar el resultat amb el 5 a 3 definitiu, també de falta.