Derrota de la UD Taradell que perd la categoria

Diumenge, 23/04/2023

No hi ha hagut sort i el Taradell, després de dues temporades a Segona Catalana ha perdut la categoria. La derrota al camp del Sabadell Nord, diumenge al migdia, va certifiar el descens matemàtic després d'una temporada dolenta en què el Taradell ha estat incapaç d'arrencar el vol.

El Taradell tenia molt complicada la salvació en aquesta fase de permanència, però era possible. Els resultats, però, com a la fase regular, no han acompanyat i diumenge, en un partit amb moltes baixes, el Taradell va caure per 3 a 0. A la primera part el Taradell va plantar cara al Sabadell Nord. Tot i ser uns primers 45 minuts igualats, els locals es van avançar. A la segona no hi va haver color. El Sabadell Nord va fer el segon de seguida i amb l'expulsió de Marc Font i el posterior penal que va siginificar el 3 a 0 el partit es va acabar.

Encara queden dues jornades per acabar la competició però el Taradell ja no té opcions de sortir de la cua del seu grup.