Derrota de la UD Taradell contra el Voltregà

Els de Gerard Pallarès van caure per 0 a 2 en un partit que van jugar una hora amb un jugador menys.

Diumenge, 11/04/2021

La UD Taradell va perdre per 0 a 2 contra el Voltregà i va sumar la primera derrota de la temporada al camp de la Roureda. El partit va estar marcat per l'expulsió de Pau Sanmartín a la mitja hora de joc que va deixar el conjunt blanc-i-blau amb inferioritat numèrica.

Fins a la mitja hora de joc va ser un partit molt igualat amb ocasions a banda i banda amb bon encert dels porters dels dos conjunts i al final de la primera part el marcador no s'havia mogut.

A la segona, però, van arribar els gols, i tots pel conjunt visitant. Als cinc minuts de la represa, en un ràpid contraatac, el Voltregà inaugurava el marcador. El Taradell va fer un pas endavant per buscar l'empat i va arriscar. Va tenir ocasions per fer l'empat, però va fallar, tot i que el Voltregà també generava perill, sobretot a la contra. El 0 a 2 va arribar al minut 66 en una acció en què els locals van protestar, ja que la jugada que va acabar amb gol s'havia iniciat amb un fora de banda pel Voltregà que havia de ser pel Taradell. El gol va deixar tocat a un Taradell que va veure com pocs minuts després el Voltregà fallava el tercer. En els minuts finals, els de Gerard Pallarès van enviar una pilota al pal.

Amb la derrota, el Taradell es manté a la part alta de la taula amb 12 punts.