Derrota de la UD Taradell contra el Caldes

Dimarts, 01/02/2022

El Taradell no va poder continuar amb la bona dinàmica de resultats i, diumenge al migdia, va caure per 4 a 1 contra el Caldes, un dels equips de la part alta de la classificació a Segona Catalana, a domicili. El conjunt local va ser superior a un Taradell que va veure com el rival encarrilava el partit a la primera hora de joc. De fet, el primer gol ja va arribar en el minut 5 en una acció en la qual els blanc-i-blaus van reclamar fora de joc.

En el minut 21 i després d'un contraatac va arribar el segon i, cinc minuts després, i en una acció pràcticament idèntica a l'anterior va arribar el tercer. Només havien passat 25 minuts i el Taradell ja perdia per 3 a 0, un resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la represa, el Taradell va millorar i va disposar d'accions per retallar la diferència en el marcador, però no va estar encertat mentre que el Caldes va fer el 4 a 0 en el minut 71 que deixava el partit sentenciat. Abans d'acabar, en el minuit 85, Èrik maquillava el resultat fent el gol de l'honor.

El Taradell tanca la primera volta amb 19 punts i a la novena posició del grup 6 de Segona Catalana.