Derrota de la UD Taradell amb un gol en el descompte

Diumenge, 13/11/2022

El Taradell continua sense guanyar. Una setmana més la manca de punteria i la mala sort va condemanar els taradellencs a la cinquena derrota consecutiva.

Els de Roger Escarabill i Jordi Vidrier van perdre per 2 a 1 contra l'Atlètic Júnior en un partit on les ocasions van ser pels blanc-i-blaus però la punteria pels locals que van guanyar amb un gol de penal en el minut 92.

El Taradell va dominar, va disposar de les accions més clares per avançar-se a la primera part però va fallar en els metres finals mentre que els locals es van avançar en el minut 37. El gol va deixar tocat el Taradell però es va refer. A la segona part va continuar dominant i disposant d'accions. Marc Collell va empatar de falta. El Taradell va disposar de diversos u contra u davant el porter per marcar però no hi va haver encert i en el descompte, quan semblava que el partit s'acabaria amb empat a 1, unes mans dins l'àrea taradellenca va permetre a l'Atlètic Júnior disposar d'un penal i marcar el gol de la victòria.

El Taradell contínua a la cua del grup 4A de Segona Catalana amb tres punts. En el proper partit s'enfrontarà al Castellar, líder del grup.

UD Taradell 2022 2023 recurs (8)

D'altra banda, el Taradell B també va perdre i ho va fer al camp del líder, un Olímpic de La Garriga que va guanyar per 2 a 1. El Taradell es va avançar mitjançant Marçal Sala però els locals van capgirar el marcador.