Derrota de la UD Taradell al camp del filial del Tona

El porter del Taradell Genís Donadeu va ser expulsat al minut 6.

Diumenge, 29/10/2023

Derrota amb polèmica de la UD Taradell al camp del Tona B. Només començar el partit el porter taradellenc va ser expulsat en veure una targeta vermella. Tot i jugar amb inferioritat numèrica, el Taradell va ser qui va disposar de les millors ocasions mitjançant Oriol Vila que no va estar encertat. En el minut 41, el golejador taradellenc Joan Canó va avançar el conjunt blanc-i-blau. Era el 0 a 1 i semblava que el Taradell marxaria amb avantatge al descans, però a la jugada següent el col·legiat va xiular un penal inexistent i va permetre al Tona empatar el matx des dels onze metres.

L'inici del segon temps va ser igualat, però a mesura que passaven els minuts el Taradell va notar el desgast de jugar amb 10 jugaodrs. Quan faltava un quart d'hora per finalitzar el partit, i amb menys de dos minuts de diferència, el Tona va marcar dos gols que deixava el partit sentenciat. Abans del final, el Taradell va veure com es quedava amb un jugador menys per l'expulsió de Joan Sala.

El Taradell va plantar cara al líder, però, tot i la igualtat, va acabar perdent i trencant la ratxa positiva de resultats. A la classificació són desens amb 9 punts. La setmana vinent rebran el Pradenc.