Derrota de la UD Taradell al camp de l'Argentona

Els taradellencs no havien perdut al llarg de la segona volta.

Dilluns, 28/03/2022

La UD Taradell va perdre per 2 a 0 al camp de l'Argentona en un partit en el qual van desaprofitar un penal a la segona part.

Sense el golejador taradellenc Oriol Vila, que està lesionat, el Taradell no va poder continuar amb la bona dinàmica de resultats de les darreres jornades. Al quart d'hora de joc va arribar el primer gol de l'Argentona que van sentenciar el partit just abans del descans. El Taradell va disposar d'alguna acció al llarg de la primera part, però va portar poc perill a la porteria local.+

A la segona part el Taradell va intentar capgirar el resultat i en el minut 65 va disposar d'una clara ocasió. Un penal i l'expulsió del porter de l'Argentona. Però el Taradell no va aprofitar ni el penal ni la superioritat numèrica per empatar el partit.

Tot i la derrota, els blanc-i-blaus continuen a la part alta amb 31 punts.