Crida de l'AFA de Les Pinediques per trobar un nou president

L'actual presidenta deixa el càrrec a final de curs i, si no surt cap substitut, dissoldran l'associació.

Divendres, 10/03/2023

L'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) de Les Pinediques busca nou president i, si no el troben, els actuals membres es plantegen desfer l'associació. L'actual presidenta, Angi Fabré, deixarà el càrrec al final d'aquest curs escolar després de quatre anys d'exercir-lo. 

El nou president hauria de sortir d'un dels pares o mares dels més de 400 alumnes que té el centre educatiu. Fa setmanes que l'AFA emet missatges informatius a través de les seves xarxes socials alertant de tot el que podria desaparèixer si l'AFA es dissol. Alguns exemples són el bus a peu, la socialització de llibres o les activitats extraescolars.

L'actual presidenta, des d'Instagram, també ha animat a les famílies dient que "tots tenim feina, tenim fills/es, però si tots col·laborem una mica i anem rotant les tasques l'AFA sempre estarà viva" i manifestava que "si ens excusem darrere el "jo no tinc temps", a ningú ni sobra de temps. Per tant, les organitzacions sense ànim de lucre com l'AFA desapareixeran i amb ella tantes petites coses que es donen per suposades fins i tot interioritzades que son part de l'escola".

 

twitter