Conveni entre el CP Taradell i Agbar

L'objectiu de l'acord és de contribuir a la promoció de l'esport local i donar suport als seus projectes inclusius.

Dilluns, 20/06/2022

El CP Taradell i Agbar, companyia gestora del cicle de l'aigua i serveis mediambientals al municipi de Taradell, van signar fa uns dies un conveni de col·laboració per a aquest any 2022 amb l'objectiu de contribuir a la promoció de l'esport local i donar suport als seus projectes inclusius.

L'acord el va signar el president del club, Joan Planàs, i la gerent d'Agbar, Esther Guirado. La vigència del conveni és d'un any i la quantia que aporta la companyia es destinarà a donar suport a l'associació en les seves competicions. Planàs va destarcar que "aquest acord reforça l'aposta del club per aconseguir la inclusió de la societat en l'activitat esportiva de l'hoquei, i fer-ho amb una empresa fortament arrelada al territori i que des de fa molts anys ajuda a fer promoure aquests objectius a la nostra població". Per la seva banda, Guirado va assenyalar que l'acord demostra el compromís d'Agbar amb el municipi i amb la promoció de l'esport local: “Anem més enllà de la gestió del servei d'aigua i ens impliquem en la vida social dels municipis on operem per contribuir al desenvolupament local, la cohesió social i la millora de la qualitat de vida de la ciutadania”.

Tant des de la companyia de l'aigua com l'entitat consideren que les aliances són imprescindibles per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible i contribuir a un societat més justa, igualitària i inclusiva. 

WhatsApp Image 2022 06 17 at 144858

 

twitter