Concurs d’Instagram a l’Estiu Jove per trencar estereotips de gènere

Dimarts, 26/06/2018

InstaOsona i la Mancomunitat La Plana tornen a col·laborar per impulsar un nou concurs. Aquesta vegada, es fa en el marc de les activitats del programa Estiu Jove i l'objectiu és trencar els estereotips de gènere a través de fotos penjades a aquesta xarxa social fotogràfica. El concurs s'allargarà durant gairebé un mes i la imatge guanyadora es premiarà amb un smartwatch, valorat en 200 euros.

El concurs s'obrirà aquest dimecres i es tancarà el 22 de juliol. Les imatges poden ser de qualsevol dels actes de l'Estiu Jove, als municipis que formen part de la Mancomunitat La Plana, i s'han d'etiquetar amb els hashtags #DonalilaVoltaEstiuJove i #instaosona. Hi pot participar tothom que ho vulgui i es poden publicar tantes fotos com es vulgui per persona.

El jurat, format pels gestors d'InstaOsona i tècniques de la Mancomunitat, valorarà que les imatges reflecteixin trencar amb estereotips de gènere, que es fomenti un llenguatge no sexista a través de les imatges i, sobretot, que siguin originals i creatives.

No és la primera vegada que la Mancomunitat La Plana i InstaOsona col·laboren. Fa tres anys, ja van impulsar un concurs per fomentar el reciclatge. Hi van participar més d'un centenar de fotos.

Amb més de 7.000 seguidors a Instagram i gairebé 97.000 fotos etiquetades amb el hashtag #instaosona, InstaOsona s'ha consolidat com la comunitat instagramer a la comarca.