COMUNICAT Aquest any, torna el Carnaval, però s’ajorna un mes

Divendres, 28/01/2022

Després d'un any sense Carnaval per la pandèmia del coronavirus, aquest any tenim bones notícies i us volem comunicar que, aquest 2022, hi haurà rua de Carnaval als carrers del poble. Des de fa setmanes, Ràdio Taradell, com a entitat organitzadora, conjuntament amb l'Ajuntament de Taradell, treballa en l'edició d'aquest any, que tindrà alguns canvis per adaptar-se a la situació actual.

El canvi més destacat afecta les dates. Tenint en compte la situació sanitària actual i davant la previsió que l'escenari ha de millorar les properes setmanes, s'ha decidit que el més apropiat és ajornar el Carnaval un mes, tal com també faran altres municipis de la comarca. Així, la rua de carrosses i comparses serà el dissabte 2 d'abril (inicialment, havia de ser el 5 de març) i el Carnaval Infantil serà l'endemà, el diumenge 3 d'abril (inicialment, estava previst el 27 de febrer). 

Hem constatat, després de consultar les colles que habitualment participen al Carnaval, que hi ha ganes de recuperar la rua de la disbauxa. Per això, s'ha descartat l'opció d'anul·lar-lo. Evidentment, el Carnaval s'adaptarà a les mesures vigents i es prendran les mesures oportunes tenint en compte la situació sanitària del moment.

El 2 d'abril, tant la rua com el ball final seran a l'aire lliure. També es modificarà el recorregut per evitar els carrers més estrets. A més, tothom (tant les persones disfressades com les que no) haurà de portar la mascareta si el seu ús continua sent obligatori. 

Pel que fa al Carnaval Infantil, la voluntat és mantenir la rua que hi va haver fa dos anys i continuar amb un concert a Can Costa.

Esperem comptar amb la col·laboració de tothom i seguim treballant per fer un Carnaval ben segur. Ben aviat, obrirem el període d'inscripció de carrosses i comparses.

Ninots Carnaval 2020 _ Ràdio Taradell

 

Documents relacionats