Comença la temporada d'estiu de Ràdio Taradell, amb estrenes i molta música

Una de les principals estrenes és el programa feminista La falguera, amb la taradellenca Laia Camprubí.

Dimecres, 01/07/2020

Estudis Ràdio Taradell

 

Amb l'entrada al juliol, Ràdio Taradell ha tancat la temporada regular i ha començat la programació d'estiu. És més reduïda que la resta de l'any, si bé els últims mesos la programació també ha quedat alterada per la crisi sanitària del coronavirus.

Pel que fa als programes propis de Ràdio Taradell, continua unes setmanes més (almenys fins que acabi la Lliga) la tertúlia de futbol Mitja part els dilluns al vespre. En Richard i tot el seu equip també es mantenen instal·lats amb el Déu n'hi do cada dissabte al matí; Francesc Orra continuarà oferint una bona selecció musical al Retalls els diumenge al matí, i els més joves de la ràdio seguiran parlant de les seves coses al Random Boyice els diumenges al vespre. La música en català es manté cada migdia a través del No n'hi ha prou.

Programa feminista

Una de les principals novetats de la graella estiuenca de Ràdio Taradell és un programa mensual dedicat al feminisme. Es diu La falguera i se centrarà en el món rural. L'espai, que s'emetrà a ràdios municipals de la Catalunya Central, té en el seu equip la taradellenca i col·laboradora de Ràdio Taradell Laia Camprubí, juntament amb Anna Montraveta i Anna Pujol. El programa s'emetrà els dissabtes a les 12 del migdia i els dijous al vespre.

La falguera

 

Molta música

L'altra pota important de la programació d'estiu de Ràdio Taradell és la música, amb diversos programes produïts per altres emissores municipals del país. És el cas d'Estrenes, El club del country, Estudi 3, Ruta 66 o Cocodril Club, que estrena horari i passa als diumenges al migdia. La cultura popular es manté a través de Fes ta festa i Coblejant, i s'hi afegeix Sons a cau d'orella, una producció de Ràdio L'Escala sobre el món de l'havanera. També continua el programa de rutes Via verda.

 

Aquí, podeu consultar la programació d'aquest estiu.

Nova temporada, a la tardor

De cara a la tardor, Ràdio Taradell obrirà una nova temporada. Qualsevol persona interessada a fer ràdio es pot posar en contacte amb nosaltres a través d'aquest formulari.

twitter