Cesko Compte i Helena Mercader guanyen el Trail Toca-sons

La primera edició de la cursa de muntanya va comptar amb gairebé 200 participants.

Dimecres, 30/08/2023

L'esport va tenir molta presència a la festa major de Taradell i una de les novetats d'enguany era el Trail Toca-sons, una cursa de 12km de recorregut i 400 metres de desnivell positiu que va passar per diversos llocs emblemàtics de Taradell com el Castell d'en Boix o l'Enclusa i altres indrets on s'havien amagat els bandolers.

El més ràpid a completar el recorregut va ser Cesko Compte, amb un temps de 57min 25seg, seguit per Jordi Gallego, que va arribar just 9 segons després, mentre que Lluís Aguilà va completar el podi a 31seg de diferència del guanyador de la cursa. En categoria femenina, la més ràpida va ser Helena Mercader, amb un temps d'1h 9min 53seg. En segona posició va acabar Laia Andreu, que va arribar a 1min 45seg de Mercader. El tercer lloc del podi va ser per Ariadna Carbonell, que va arribar a gairebé 3min de la guanyadora.

El primer local va ser Bernat Cedó que, amb un temps d'1h 27seg, va acabar sisè a la general, mentre que la primera local va ser Ona Verdés amb un temps d'1h 16min 51seg.