Canya que no és conya prorroga 'Els cavallers de la taula quadrada'

Dimarts 09/04/2019

Canya que no és conya farà una cinquena funció del musical Els cavallers de la taula quadrada, després de l'èxit que han tingut les quatre representacions que han fet fins ara. L'han vist gairebé un miler d'espectadors i qui no ho hagi fet o vulgui repetir tindrà una nova oportunitat aquest dissabte. La companyia posarà en escena el musical a partir de dos quarts de 10 del vespre a l'escenari de Can Costa.

Sota la direcció de Xavi Lozano i amb un ampli repartiment taradellenc, Els cavallers de la taula quadrada es basa en la pel·lícula que els Monty Python van estrenar l'any 75. La companyia n'ha fet una adaptació molt divertida, amb una vintena de números que han fet possible 25 actors. Ballen, canten, sense complexos ni vergonya, amb picades d'ullet constants als grans musicals de Broadway.

Les entrades es poden comprar anticipadament, per 12 euros, a Can Vilaró en horari per botiga o, a taquilla, una hora abans de cada representació. També es poden reservar a través del telèfon 649 143 786 (Joan).

cavallers-pròrroga-354x500.jpeg