Busquem parelles per participar al concurs 'S'acaba el temps'

Dimecres, 23/09/2015

L'11 d'octubre tornarà a les ones del 106.7 de la FM el concurs S'acaba el temps. Aquesta segona edició es presenta amb novetats en l'estructura del programa que passa a tenir quatre seccions, tot i que continua sent un concurs on les preguntes i la música seran l'eix principal per sumar el màxim de punts possibles. També canvien les normes de puntuació, en què l'estratègia serà una part molt important per poder guanyar.

Durant vuit diumenges, setze parelles de concursants (dues en cada programa) s'enfrontaran a la fase prèvia que s'allargarà fins el 29 de novembre. Les vuit millors passaran als quarts de final. Les semifinals es disputaran el 17 i el 24 de gener i la gran final serà el 31 de gener.

La parella guanyadora s'emportarà una elevada quantitat de diners, però també hi haurà premis per a la resta de parelles, que no marxaran de Ràdio Taradell amb les mans buides gràcies a diferents patrocinadors.

En la primera edició, celebrada entre l'abril i el juliol de 2015, la parella guanyadora va ser la Cinta i en Pep González, i es van emportar un xec valorat amb 500 euros.

S'acaba el temps és un programa divertit, ple d'humor, presentat per Esther Mendoza i Xavi Artigas i amb Dani Autonell i Guillem Solà al control tècnic que s'emetrà els diumenges a les 12 del migdia. Les parelles interessades, que poden ser amics, coneguts o familiars, es poden posar en contacte a través del correu electrònic sacabaeltemps@gmail.com. Per més informació, aneu al Facebook.