Avís d'afectacions a l'EAS Taradell per una vaga als equipaments esportius

La instal·lació informa que, aquest dijous, hi podria haver alteracions en el seu servei.

Dilluns, 05/12/2022

Aquest dijous, hi podria haver alteracions en els serveis de l'EAS Taradell per una vaga convocada en el sector de les empreses privades que gestionen equipaments i serveis públics de caire esportiu. Els treballadors de Llinarsport, l'empresa que gestiona la instal·lació taradellenca, podrien acollir-se a aquesta protesta i això podria alterar algunes activitats.

façana eas

De moment, ha transcendit que els treballadors penjaran pancartes a l'EAS i, a les 7 del matí, preveuen fer una concentració. Tot i això, l'equipament ha informat aquests dies als seus usuaris que el servei del centre podria veure's afectat de manera parcial o total al llarg del dia.

La vaga l'han convocat els sindicats majoritaris de CCOO i la UGT. Reclamen "un conveni i salaris dignes a les instal·lacions esportives", ja que denuncien que fa tres anys que no els apugen el sou i que la patronal no vol negociar un nou conveni. És la primera vegada que es convoca una aturada com aquesta que afecta més de 10.000 treballadors de centres esportius a tot Catalunya.

twitter