ÀUDIO. Última entrevista a Lluís Verdaguer com a alcalde

Conscient que l'EAS és la gran obra que ha impulsat Lluís Verdaguer en el seu mandat, assegura que el millor ha estat el tracte amb la gent.

Dilluns, 20/05/2019

Lluís Verdaguer va passar dissabte pels estudis de Ràdio Taradell en la seva última entrevista com a alcalde. Després de 12 anys a l'alcaldia i de 16 a l'Ajuntament, posa punt final a la seva carrera política. Diu que, de moment, no ambiciona cap altre càrrec i, després d'un viatge de dos mesos, a la tardor tornarà a dirigir la Fundació Vilademany.

Del seu mandat, Verdaguer destaca projectes com l'Espai d'Aigua i Salut, però assegura que el millor de tot ha estat el tracte amb la gent. En la conversa, repassa les principals accions que ha tirat endavant.

L'alcalde, que en aquestes eleccions tanca la llista de Junts per Taradell, també explica com va anar l'elecció de Santi Estragués. Admet que potser va ser una decisió precipitada, però té un rerefons personals després d'uns mesos complicats a nivell familiar. Elogia Estragués com a candidat i, en plena campanya, no estalvia crítiques i retrets cap a Mercè Cabanas, la candidata d'Esquerra a l'alcaldia.

Lluís Verdaguer a Ràdio Taradell

 

twitter