ÀUDIO i VÍDEO. ''L'escola dels meus somnis'', la cançó de l'estiu de l'Escola de Música

Alumnes de cant coral han enregistrat el tema als estudis So Picant.

Dimecres, 06/07/2022

Escola Música estiu 2022

Per primera vegada, alumnes de l'Escola de Música de Taradell han entrat a un estudi de gravació per enregistrar-hi un tema propi. Ho han fet els alumnes de cant coral, que fan cinquè i sisè de Primària, que han compost la cançó L'escola dels meus somnis, a partir d'una iniciativa del seu professor, Guillem Soler. Fa unes setmanes, van enregistrar la cançó als estudis So Picant, de Sant Hilari Sacalm, sota la batuta d'Esteve Vilarrasa que, per cert, és el fill d'un dels impulsors de Ràdio Taradell, Esteve Vilarrasa.

Segons ha explicat Soler, L'escola dels meus somnis és "una reivindicació de l'educació des del punt de vista dels nens, basant-se en la motivació i la idea que tothom aprèn de tothom". De fet, la lletra la van escriure els mateixos alumnes i la producció musical ha anat a càrrec de Soler. Tots plegats hi han anat treballant des de mitjans de curs i, ara, n'ha sortit el resultat.

Guillem Soler està molt satisfet del resultat i de l'experiència, i agraeix el suport de les famílies a l'hora d'acompanyar els fills fins a l'estudi de Sant Hilari. Ara espera que la iniciativa tingui continuïtat.

L'escola dels meus somnis també es podrà escoltar a través de Ràdio Taradell aquest estiu.

 

Videoclip:

 

Entrevista a Guillem Soler, professor de l'Escola de Música, a partir del minut 37:

twitter