ÀUDIO. L'entrevista a Santi Estragués, en 15 frases

Més enllà de les prioritats del programa electoral de Junts per Taradell, que per Santi Estragués són esports, ciutadania i civisme, urbanisme, via pública i mobilitat, i medi ambient i pagesia, et deixem un recull de les 15 frases més destacades de l'alcaldable en l'entrevista de dimecres al vespre a Ràdio Taradell. També podeu recuperar la conversa sencera i no us perdeu el qüestionari final.

Dijous, 23/05/2019

"Sóc una persona molt planera, amb criteri, constància, i tinc molt clar que a la vida tot es guanya amb treball i esforç."

"Verdaguer va prendre la decisió [de no presentar-se] quan ell l'havia de prendre. És una decisió molt personal i, quan va arribar, va ser ben rebuda."

"És la llista de Junts per Taradell, però si em fas dir si és la llista de Lluís Verdaguer o de Santi Estragués, és la llista de Santi Estragués. [Els regidors actuals] no m'han vingut donats. Era el meu desig que vinguessin."

"Taradell necessita continuïsme perquè pensem que hi ha bona part de la població que se sent orgullosa de Taradell i se sent ben representada. [...] Per això, ens sentim orgullosos de ser hereus d'aquests 32 anys."

"Tenia clar que no volia sortir sol al cartell per demostrar la idea de l'equip. A més, de bones a primeres, se'ns va vendre com un tàndem amb Edu Morató."

"Mentiria si no digués que, per suposat, jo sóc qui sóc perquè ella [la meva dona] també m'ha ajudat a ser qui sóc. Però, per suposat, cadascú té el seu tarannà i la seva vida, i pren les seves decisions."

"A mi no se m'està fent llarga la campanya, encara necessitaria quinze dies més."

"No em veig guanyador, però tampoc em veig perdedor. Em veig lluitant."

"[La victòria d'ERC el 28 d'abril] et fa prendre consicència d'un moviment social que hi ha. El tòpic de Taradell és convergent aquell dia va caure i la gent vota el que creu que que el representa millor en cada moment."

"Va ser fantàstic poder xerrar una estona amb el president [Puigdemont a Waterloo] i que ell et transmetés sensacions reals de com se sent."

"La relació amb Mercè Cabanas és cordial."

"Tant de bo pugui assemblar-me amb la proximitat i quotidianitat de Josep Munmany i la gran capacitat de gestió de Lluís Verdaguer."

"Tu et sents d'una comunitat on t'has vinculat i crescut. Quan em pregunten d'on sóc, jo dic que sóc de Taradell. Jo sóc qui sóc gràcies al que he adquirit a Taradell."

"Afronto les eleccions amb nervis, però amb molta tranquil·litat, satisfacció i alegria d'haver fet la feina ben feta i haver transmès el que volíem transmetre."

"Vaig prometre al Centre Excursionista Taradell que si surto elegit alcalde faré la propera Rupit-Taradell."

Marc Güell i Santi EstraguésMarc Güell i Santi Estragués

twitter