Arnau Lledó, campió de Catalunya de motocròs

Va aconseguir el títol a manca d'una jornada per acabar el campionat.

Dijous, 08/10/2020

Nou títol pel taradellenc Arnau Lledó. El passat diumenge es va proclamar campió de Catalunya de motocròs en la categoria Mx sub-18 quatre temps. Ho va fer després de la penúltima prova del campionat, disputada al Circuit d'Olvan, on el taradellenc es va imposar a les dues curses demostrant la seva superioritat en el campionat.

El de Mont-rodon ha realitzat un campionat quasi perfecte aconseguint la victòria a les cinc proves fetes fins al moment i disputades als circuits de Ponts, Almenar, Bellpuig, Salomó i Olvan. Uns registres que li han permès sumar 245 punts a la general per davant dels 165 de Marc Pàmies i els 129 de Pol Oliveres. D'aquesta manera ha aconseguit el títol quan encara queda per competir la prova d'Amposta, el mes de novembre.