Ariadna Lozano, Mireia Teixidor i Anna Aparicio i Rut Tió, guanyadores del Concurs d'Art Jove

Els premis es van entregar divendres coincidint amb Sant Jordi.

Dilluns, 26/04/2021

La quarta edició del Concurs d'Art Jove de Taradell ja té guanyadores. En la categoria A, de joves entre 13 i 17 anys, el premi a la millor obra ha estat per a “Pros i Contres”, d'Ariadna Lozano. El jurat n'ha valorat "la gran qualitat del traç i la bona aplicació del color en el dibuix". També s'ha atorgat un accèssit a l'obra “Estat d'angoixa”, de Mireia Teixidor. En aquest cas, s'ha tingut en compte "la bona aplicació de la pintura". Totes dues són alumnes de l'escola L'Arpa i, com a premi, han rebut 150 i 50 euros, respectivament.

Art Jove 2021

Pel que fa a la categoria B, de persones d'entre 18 i 30 anys, “Biblioteca desconfinada”, de la il·lustradora Anna Aparicio, ha rebut el premi principal, valorat en 150 euros. El jurat en destaca "la qualitat del dibuix, la integració del color, la profunditat i l'originalitat del traç". L'accèssit, valorat en 50 euros, ha estat per a “Catarsi”, de Rut Tió, que "va integrar molt bé la tècnica de fotografia i dibuix". 

La temàtica d'aquest any era la pandèmia i hi han participat catorze joves, set més que l'any passat, que han presentat obres en diverses disciplines: dibuix, pintura, fotografia o escultura. El jurat estava format per Rita Sañé, Paquita Clot, Clara Bosch, Eduard Bosch, Georgina Tàpies i Pau Simón.

Art Jove 2021

Els premis es van fer públics divendres a la tarda a l'Espai 1 d'Octubre, coincidint amb la celebració de Sant Jordi. El concurs estava promogut per l'Ajuntament, la Mancomunitat La Plana, El Puntal i l'escola L'Arpa.

Recursos i informació relacionada

twitter