Aquest Nadal, torna el programa especial ''Cançons positives''

El programa, que recollirà notes de veu dels oients, es distribuirà a través de La Xarxa.

Dilluns, 05/12/2022

CANÇONS POSITIVES publi prèvia 2021

Després de la bona acollida que va tenir l'any passat, Ràdio Taradell prepara la segona edició de l'especial Cançons positives. Dirigit i realitzat per Ester Torrents, Cristian Parras i Marta Ramírez, el programa omplirà dues hores de ràdio el dia de Nadal amb dosis d'energia en forma de música. Per això es fa una crida a tota l'audiència. Qui ho vulgui pot enviar una nota de veu a través de WhatsApp al telèfon 696 84 50 70 i explicar quina és la seva cançó positiva, és a dir, la cançó que li dona energia. No cal que sigui una cançó de Nadal, tots els estils seran benvinguts, ja que l'objectiu és contagiar-nos de bona música. L'any passat, es van rebre una cinquantena de notes de veu.

La principal novetat d'aquest any és que Cançons positives, a més d'emetre's a través de Ràdio Taradell i altres emissores de la comarca com l'any passat, també es distribuirà a través de La Xarxa per tal que el puguin emetre totes les emissores locals de Catalunya que ho vulguin. Serà la primera producció de Ràdio Taradell que arribarà a emissores de tot el país.

 

La primera edicio de Cançons positives es va tirar endavant ara fa un any després d'uns mesos en què la ràdio havia agafat molta importància com a mitjà d'informació de proximitat i de companyia. Després del bon resultat i l'èxit que va tenir, s'ha decidit impulsar una segona edició.

Programació de Nadal

A més de Cançons positives i altres programes especials que faran els col·laboradors de la ràdio, Ràdio Taradell també col·laborarà en el programa de Cap d'Any que prepara La Xarxa i, un any més, hi haurà l'històric El concurs de Reis.

twitter