Aquest divendres, comença un nou cicle de projeccions del CET

Per mantenir les mesures de seguretat de la Covid-19, les projeccions es faran a la sala gran de Can Costa.

Del 07/05/2021 al 28/05/2021

Aquest divendres, arrenca una nova edició del cicle de projeccions que cada any organitza el Centre Excursionista de Taradell i que té la col·laboració de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Enguany és la 36a edició, que comptarà amb quatre noves sessions i cinc documentals. Com sempre, les projeccions es faran els propers quatre divendres de maig, a les 8 del vespre, però amb un canvi. Per les mesures de la pandèmia, les sessions seran a la sala gran de Can Costa.  Edu Sallent, Josep Maria Parareda, M. Rosa Aregall i Marc Torralles seran els protagonistes del cicle.

Projeccions CET 2021: Aconcagua

ACONCAGUA CHRYSLEINS 2013 amb Edu Sallent | 7 de maig 

La pel·lícula tracta sobre l'expedició Chrysteins Aconcagua 2013 que l'alpinsta va fer durant l'hivern del 2013 juntament amb Isaac Garcia, Moi Tarrés, Quim Bretcha. Es tracta d'una muntanya que, amb 6.962 metres, és la més alta de l'Hemisferi Sud.

 

Projeccions CET 2021: Etiopia

ETIÒPIA UN VIATGE EN EL TEMPS amb Josep M. Parareda i M. Rosa Aregall | 14 de maig

Etiòpia, un país amb molta història, terra ancestral de creences i de fe, agrupa un nombre important de singularitats històriques i religioses, interessant pel seu patrimoni arqueològic. En aquest documental coneixerem la depressió del Danakil, la terra dels Afar, un indret sorprenent pels seus paisatges anormals i peculiars i també el volcà Erta Ale.

 

Projeccions CET 2021: Slovak

SLOVAK DIRECT  amb Marc Toralles | 21 de maig

Si hi ha una paraula que defineix la Slovak direct és compromís. L'exigència d'aquesta ruta va molt més enllà de la seva alta dificultat tècnica. Potser això explica que en 34 anys des de la seva obertura compti tan sols amb nou repeticions. La primera quinzena del juny passat, Marc Toralles i Bru Busom signen la desena escalada d'aquesta ambiciosa ruta oberta el 1984.

 

L'OMBRA DE LA CARA NORD amb Josep M. Parareda i M. Rosa Aregall | 28 de maig

Escalada a la cara Nord del Vignemale per la via Barrio Bellocq, el més novell dels escaladors narra les sensacions i impressions sentides en la paret.

Projeccions CET 2021: Vigmale

ALPS, DE LEUKERBAD AL MONT AGUILLE amb Josep M. Parareda i M. Rosa Aregall | 28 de maig

Un recorregut pels Alps Suïssos realitzant dues vies ferrades, la via ferrada de Leukerbad, maca, espectacular i una de les més llargues de Suïssa, i la via ferrada de la Tête aux Chamois, situada a l'estació d'esquí de Diablerets. Des de l'estació d'esquí de Saas Fee l'ascensió al cim de l'Allalinhorn. Per acabar en els Alps francesos, escalant el Mont Aguille, per a la seva via normal, muntanya mítica, d'aspecte inaccessible, situada al Parc Natural del Verco.

 

Cicle projeccions CET

twitter