Aquest diumenge, final de 'S'acaba el temps', el concurs de Ràdio Taradell

Dimecres, 27/01/2016

El concurs S'acaba el temps, de Ràdio Taradell, arriba aquest diumenge al seu final. I ho farà amb dues parelles taradellenques: David Orra/Marc Pujol i Iu Segalés/Marc Nadal. Ells quatre es disputaran un lot de productes Culinary Journey i Home Chef valorats en 500€ de l'empresa Sosa Ingredients. El Cafè de Can Costa i El Xocolater de Taradell també col·laboren en els premis que dóna aquest concurs.

FinalistesAcabaelTemps.jpg

Durant aquests mesos han passat pels estudis de l'emissora taradellenca un total de 16 parelles en un total de 14 programes (més un programa pilot). Aquest, per tant, serà el 16è programa d'aquest concurs que haurà repartit un premi valorat 500 euros i un vermut i unes postres cada setmana entre els participants.

La final del concurs la podreu escoltar aquest diumenge a partir de les 12 del migdia a la sintonia del 106.7 o també per internet.

El concurs iniciarà nova temporada el 21 de febrer, on les parelles estaran formades per alumnes de 4t d'ESO d'Osona que optaran a un premi de 500€ per finançar-se una part del seu viatge de final de curs.