Aquest diumenge, comença la Mostra de Teatre amb grups amateurs

El cicle torna a la normalitat durant tres diumenges.

Diumenge, 05/03/2023

Aquest cap de setmana, començarà la 22a edició de la Mostra de Teatre de Taradell. Després de dues edicions marcades per la pandèmia, la programació anual que organitza la Regidoria de Cultura torna a la normalitat i comptarà amb tres grups de teatre amateur, de Folgueroles, Roda de Ter i Barcelona.

Sota teràpia - FolguerolesLa primera proposta serà aquest diumenge, dia 5 de març. Es posarà en escena l'obra "Sota teràpia", de l'autor Matias de Francisca, una obra amb ritme, atrevida, actual, sorprenent i imprevisible. La interpretació anirà a càrrec del Grup de Teatre Atlàntida de Folgueroles sota la direcció de Santi Orra.

El CasamentEl diumenge 12 de març serà el torn pel Grup de Teatre Arrels de Roda de Ter que posarà en escena una adaptació de l'obra "El casament", de Bertold Berc. L'obra, dirigida per Iria Roig, té com a fil conductor un banquet de noces d'una parella pertanyent a la classe menys afavorida de la burgesia centreeuropea de començament del segle XX i és una obra en què el públic no pararà de riure.

Art- Helena TeatreL'última representació es portarà a terme el diumenge dia 19 i anirà a càrrec del Grup Helena Teatre de Barcelona amb l'obra "Art", una tragicomèdia que ens parla de l'amistat i de la nostra concepció de l'art. L'obra, dirigida per Maria Pinell, comptarà amb la presència d'un actor estiuajant a Taradell, Jordi Murtra.

 

El cost de l'entrada de cada representació és de 5 euros i inclou una consumició gratuïta al Bar de Can Costa.

L'edició del 2020 es va suspendre a causa de la pandèmia i, en les del 2021 i 2022, l'organització va haver de tirar de teatre professional i microteatre, ja que a causa de les restriccions per la Covid-19, els grups amateurs no podien assajar.

Entrevista a la regidora de Cultura, Míriam Martínez: