Aquest diumenge, comença la 23a edició de la Mostra de Teatre de Taradell

Una de les sessions s'inclou en la iniciativa "Cap butaca buida" per captar espectadors joves

Diumenge, 03/03/2024

Aquest diumenge arrenca la 23a Mostra de Teatre de Taradell a Can Costa, una proposta que s'allargarà durant tres caps de setmana.

La primera obra que es podrà veure serà "Animals de companyia" a càrrec del Grup de Teatre Atlàntida de Folgueroles. Es tracta d'una comèdia a l'entorn d'un sopar d'amics que començarà a les 6 de la tarda.

El 10 de març a les 6 de la tarda serà el torn del Grup de Teatre de Viladrau amb "Quins pebrots!", una comèdia amb uns jubilats com a protagonistes.

La tercera proposta tindrà lloc el dissabte 16 de març a les 7 de la tarda amb l'obra "Besos" de la Companyia La Trobada, que parla d'amor i desamor amb molt d'humor. Aquesta proposta s'inclou dins la iniciativa "Cap butaca buida", que impulsa el Department de Cultura per atraure jove al teatre.

Finalment, el 17 de març la Cobla Lluïsos de Taradell interpretarà el concert-espectacle "Ànimes del Pirineu". Es tracta d'una proposta musical i literària que vol apropar l'essència musical de la cobla a través de vuit llegendes inèdites sobre vuit personatges o éssers mitològics, fantàstics i populars.

El preu de l'entrada per a cada obra és de 6 euros i inclou una consumició.

Gryo de Teatre Viladrau