Aquest dissabte, matí solidari per lluitar contra la leucèmia a Mont-rodon

Es faran activitats esportives sota el lema "Activa't contra la leucèmia".

Divendres, 28/04/2023

Aquest dissabte, es farà una matinal solidària per recaptar fons per la leucèmia al barri de Mont-rodon, amb el lema "Activa't contra la leucèmia". És favor de la Fundació Josep Carreras que des de fa més de 30 anys es mou pel desafiament d'aconseguir que la leucèmia sigui una malaltia guarible al 100%, i impulsen de manera incansable tot tipus de projectes en favor dels pacients i de la ciència.

Durant tot el matí, a la pista poliesportiva del barri, es podran fer activitats esportives com bodypump, bodybalance, strong nation, ciclo indoor, zumba o dansa del ventre i també hi haurà jocs infantils. A més, hi haurà una llumineta amb tres premis que són productes de diversos comerços de Taradell i de l'Esclat de Malla amb un preu de 2 euros cada casella. També es podrà col·laborar amb la compra de productes artesanals, begudes, xocolata desfeta i coca o adquirint marxandatge de la Fundació Josep Carreras.

El preu de participació a les jornades serà de 5 euros i caldrà pagar en efectiu. En l'acte hi col·laboren l'Associació de Veïns de Mont-rodon, l'EAS Taradell, El Xocolater de Taradell, Fleca Degustació Camprodon, Ammcycling i Artesania Latiaemilia, amb el suport de l'Ajuntament.

Activa\'t contra la Leucèmia