Aquest dissabte arrenca 'L'estiu a la fresca' amb un concert de versions de Disney

Dilluns, 05/12/2022

Un any més, la Regidoria de Cultura organitza el cicle L'estiu a la fresca. Aquest any, el cartell està completat amb cinc propostes per a tots els públics. Els Albercocks seran els encarregats de posar veu i música a la nit de versions aquest dissabte a la nit, a partir de les 11, a La Plaça. Albercocks és la banda musical creada per a tots aquells que sempre han volgut sentir les cançons de Disney d'una manera més animada. A través d'estils com la rumba, el reggae o l'ska, el grup fa un repàs dels clàssics més escoltats.

El divendres que ve, dia 13, es farà a Can Costa la Nit the Brillant's: Brillant's de tots els temps per una nit. Durant l'acte, hi haurà la presentació del documental elaborat pel Grup de Recerca Local de Taradell sobre la història del grup, concert amb els músics que han format part de la banda i fi de festa amb el grup de música Els Gats. També es podrà veure una exposició amb material i documentació de la formació taradellenca.

Diumenge dia 15, a La Plaça, serà el torn de les havaneres, aquest cop amb els Pescadors de l'Escala, un dels grups més prestigiosos amb un ampli repertori d'havaneres, cançons tradicionals catalanes, satíriques, valsets mariners, napolitanes, sardanes i cançons de taverna. L'acte començarà a les 8 del vespre i hi haurà rom cremat per a tothom.

Un dels plats forts serà a la nit humorística. Toni Albà, amb el seu Audiència I-real, serà l'encarregat de posar l'humor el dissabte 21 a les 10 del vespre als jardins de Can Costa. Finalment, el diumenge 29 a les 7 de la tarda, a la plaça de les Eres, es tancarà el cicle amb un espectacle infantil, Marremango, a càrrec de Pep Callau.

estiu-a-la-fresca-353x500.jpeg

twitter