Aquest dimecres, es farà el debat electoral de Ràdio Taradell i EL 9 NOU

Es farà a la sala gran de Can Costa i es podrà seguir en directe per la ràdio.

Dimecres, 17/05/2023

Aquest dimecres, a les 8 del vespre, es farà el debat electoral decisiu de Taradell. Organitzat conjuntament entre Ràdio Taradell, EL 9 NOU i EL 9 TV, els tres candidats a l'alcaldia de Taradell, Mercè Cabanas (Fem Taradell-ERC), Santi Estragués (Junts per Taradell) i Abraham Chirveches (PP), es veuran les cares a la sala gran de Can Costa, on es farà el debat obert al públic. Es podrà seguir en directe per la ràdio i també pel canal de Youtube d'EL 9 NOU. Pel que fa a EL 9 TV, l'emetrà dissabte a dos quarts d'11 de la nit.

Debat electoral Taradell

El debat tindrà diversos blocs per conèixer les poscions dels alcaldables en cadascuna de les àrees i, al final de tot, el públic podrà fer preguntes als candidats.

El debat electoral de Taradell arribarà el sisè dia de campanya. La campanya electoral per a les eleccions del 28 de maig va començar divendres. La pluja va impedir la penjada dels primers cartells dijous a la nit, però sí que Cabanas i Estragués van donar el tret de sortida simbòlic a la campanya des de Can Costa. Chirveches era fora de Taradell aquell dia, però els últims dies ja s'han vist cartells de la seva candidatura pel poble.

WhatsApp Image 2023 05 11 at 222211

WhatsApp Image 2023 05 14 at 142023

Programació especial de Ràdio Taradell

Amb motiu de les eleccions municipals, i com és habitual, Ràdio Taradell ha començat un seguiment especial al programa Taradell al dia. Aquest dijous, a partir de dos quarts de 9 del vespre, entrevistarà les persones que ocupen les posicions capdavanteres i, la setmana que ve, el dia 25, parlarà amb els tres candidats per separat: Mercè Cabanas, Santi Estragués i Abraham Chirveches.

A més, el dia de les eleccions, Ràdio Taradell farà un seguiment especial de la jornada electoral.