Aquest dimecres, el cara a cara definitiu entre Estragués i Cabanas

Es farà a les 8 del vespre al Centre Cultural Costa i Font, obert al públic, i també es podrà seguir en directe per Ràdio Taradell i EL 9 TV.

Dimecres 15/05/2019

Com és tradició, Ràdio Taradell organitza un debat electoral amb motiu de les eleccions municipals del 26 de maig. En aquest cas, serà un cara a cara, ja que al nostre poble només es presenten dues llistes. A més, i per primera vegada, el debat s'organitza conjuntament amb EL 9 TV. Així, hi haurà tres maneres de seguir-lo: presencialment a la sala gran del Centre Cultural Costa i Font, per la televisió o bé per la ràdio. Tot i això, la sinergia no és nova. Fa anys, l'emissora i El 9 Nou ja havien impulsat de manera conjunta debats electorals.

El cara a cara entre Santi Estragués, el cap de llista de Junts per Taradell, i Mercè Cabanas, la candidata d'Esquerra Republicana, començarà a les 8 del vespre i durarà, com a molt, dues hores. El debat es dividirà en set blocs: hi haurà una intervenció inicial de cada candidat, tot seguit debatran sobre polítiques de territori i urbanisme, un bloc sobre polítiques d'atenció a les persones, un bloc sobre gestió municipal i participació ciutadans, un bloc dedicat a la situació política del país, una intervenció final de cada candidat i un torn obert de preguntes del públic.

L'emissió per EL 9 TV acabarà a dos quarts de 10 i es tancarà amb la intervenció final. El torn obert de preguntes del públic només es podrà seguir per Ràdio Taradell o bé presencialment a Can Costa. Els periodista Laia Miralpeix i Marc Güell, en representació de cada mitjà, moderaran el debat.

Cartell cara a cara #Taradell26M