Aquest dilluns, se celebrarà una revetlla de festa major amb Paracaigudistes Acústics

Es farà al bosc del Pujoló a partir de les 10 de la nit.

Dilluns, 24/08/2020

Com ja és tradició cada 24 d'agost, la festa major de Taradell tindrà la seva pròpia revetlla abans del dia principal de les festes. Aquest cop, es farà al bosc del Pujoló, just davant de l'EAS, i serà en forma de concert. El grup de versions osonenc Paracaigudistes Acústics seran els encarregats de posar-hi el ritme a partir de les 10 de la nit i, després, la revetlla continuarà amb una mica més de música a càrrec de punxadiscos.

Paracaigudistes Acústics és un grup que versiona cançons en català, castellà i anglès de grups com Ben Harper, David Bowie, Andrés Calamaro, entre d'altres. No és la primera vegada que toquen a Taradell. Ho han fet altres vegades i han tingut una bona acollida. Us convidem a fer un cop d'ull a la seva pàgina de Facebook perquè sapigueu què faran dilluns a Taradell.

Paracaigudistes Acústics

 

Aquest any, l'organització de la revetlla va a càrrec de l'Ajuntament i la barra l'assumirà Ràdio Taradell. En el recinte, l'ús de la mascareta serà obligatori i caldrà respectar la distància de seguretat. És convenient registrar-se en aquest enllaç per assistir-hi.

twitter