Aquest dilluns, Ràdio Taradell recupera la programació regular

Els col·laboradors de l'emissora començaran a recuperar els seus programes, prenent les mesures necessàries a l'estudi.

Dilluns, 01/06/2020

Estudis Ràdio Taradell

 

Després de dos mesos d'excepcionalitat, Ràdio Taradell recuperarà certa normalitat a partir d'aquest dilluns. Els col·laboradors de l'emissora reprendran alguns dels programes regulars, com ara el Mitja part (dilluns al vespre), L'alternatiu (dimecres al vespre), Distroxion (dimecres a la nit), Precs i preguntes (dijous al vespre), Tret de so (dijous a la nit), Hot dance 80 (divendres a la nit), Rocky road (divendres a la nit), Déu n'hi do (dissabtes al matí) o Zona rock (dissabtes a la tarda). Aquests programes se sumen a d'altres distribuïts a través de La Xarxa o d'altres emissores locals, alguns dels quals s'han mantingut durant les últimes setmanes. Aquí, es pot consultar la programació completa.

Durant el confinament, també hi ha hagut redifusions de programes propis, com el Visc(a) Taradell o s'ha emès L'esquitx, fet per alumnes de Les Pinediques. A més, els dissabtes a la tarda, s'ha fet l'especial informatiu T'escoltem per explicar la incidència del coronavirus a Taradell. Un programa que també s'ha emès en vídeo a través de les xarxes socials i que continuarà amb edicions esporàdiques les properes setmanes.

Escoltem

 

Mesures de seguretat

Per poder reprendre la programació habitual, els col·laboradors prendran mesures de seguretat. Dins de l'estudi, es limitarà el nombre de persones, caldrà que mantinguin una distància mínima de dos metres i es retiraran les espumes dels micròfons. També es posarà gel hidroalcohòlic a disposició dels col·laboradors i productes de neteja per netejar el material utilitzat. A més, es reforçarà la neteja general de l'emissora.

twitter