Aquest dilluns, Jordi Farré serà al programa 'Mitja part' de Ràdio Taradell

El veí de Taradell és l'impulsor de la moció de censura contra Josep M. Bartomeu i és precandidat a les eleccions a la presidència del Barça.

Dilluns, 26/10/2020

Jordi Farré

 

Jordi Farré, impulsor de la moció de censura contra al president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i precandidat a la presidència del Barça, passarà pels micròfons del programa Mitja part de Ràdio Taradell aquest dilluns.

Farré, afincat a Taradell, passarà pels estudis taradellencs tot just sis dies abans de les votacions de la moció de censura, que estan previstes, si la pandèmia ho permet, pel proper 1 i 2 de novembre. Farré va ser l'impulsor de la moció conjuntament amb altres socis, col·lectius i grups d'animació del FC Barcelona que van formar la plataforma Més que una Moció i va aconseguir més de 20.000 firmes de socis, la més massiva a la història del club, per tirar endavant la convocatòria del procés participatiu. 

A més a més, Farré, ja ha anunciat que es presentarà a les eleccions a la presidència del FC Barcelona, de moment previstes per al mes de març, en què ja hi ha confirmades les candidatures de Victor Font, Joan Laporta, Toni Freixas i Lluís Fernández Alá.

 

 

twitter