Aquest dilluns, arrenca la nova temporada de Ràdio Taradell

Hi ha programació pròpia cada dia i, especialment, de divendres a diumenge, amb estrenes i retorns importants.

Diumenge, 15/09/2019

Aquest dilluns, comença la nova temporada de Ràdio Taradell. Serà la temporada del 37è aniversari, que es commemorarà el pròxim Sant Jordi. De dilluns a dijous, hi ha programació pròpia cada vespre. Els divendres, es comença a la tarda i, els caps de setmana, hi ha programes matí, tarda i vespre. La música i els butlletins informatius completen la graella de Ràdio Taradell.

Estudis Ràdio Taradell

 

Una temporada més, continuen clàssics com la tertúlia esportiva Mitja part, la tertúlia de temes d'actualitat Arreglant el món, el programa amb aires llatins Frecuencia tropical, l'infantil El galliner, el juvenil Random Boyice o el programa d'en Richard, que aquest any canvia de nom i ara es diu Déu n'hi do. També es manté l'espai d'astrologia 432 hz o el magazín de temes comarcals L'alternatiu.

Dissabte al migdia, amb Laia Camprubí, és una de les apostes de la temporada. A partir de l'octubre, serà el magazín de referència sobre el que passa a Taradell. Una de les principals novetats és Visc(a) Taradell, amb Bet Ricart, Marta Ramírez i Cinta González, que parlarà amb taradellencs que viuen fora o persones nouvingudes que viuen al nostre poble. A partir de l'octubre, els dijous al vespre, Laia Miralpeix i Marc Güell també conduiran un programa sobre política municipal.

La música és un altre dels eixos de Ràdio Taradell. Continua el programa de música en català No n'hi ha prou cada migdia, Flashback amb David Bigas, els ritmes de Distroxion d'Albert Aguilera, Tret de so amb Albert Soler, Hot dance 80 amb Josep M. Jurado, Rocky Road amb Enric Sala, Zona Rock amb Àngels López, la música alternativa de Pepeta i torna el clàssic Retalls, amb Francesc Orra cada diumenge al matí.

La programació es completa amb programes externs com Ball matinal, Coblejant, Cocodril Club, Estudi 3 o El club del country. I, sempre que calgui, Ràdio Taradell farà programes especials. Per exemple, durant la Festa dels Tonis.

És possible que les properes setmanes encara s'acabin d'incorporar alguns programes i novetats a la nova graella de Ràdio Taradell.

twitter