Aquest dijous torna l''Instinews', el programa d'anglès de l'INS Taradell

Dimarts, 24/11/2015

Els alumnes de segon d'ESO C de l'Institut de Taradell seran novament els protagonistes d'Instinews, un magazín que es va estrenar l'any passat i que enguany torna aquest dijous. Aquest programa té la peculiaritat que es fa tot amb anglès. A més, els mateixos alumnes són els encarregats de gravar des de les falques, els anuncis i de fer de tècnics. L'objectiu d'Instinews és fer un taller de ràdio com una eina pedagògica enfocada a millorar l'expressió oral dels escolars i alhora millorar l'idioma d'una manera més atractiva per a ells. Aquest es va posar en marxa el mes de setembre, coincidint amb l'arrencada del curs escolar, i durant aquest temps els alumnes han après el funcionament intern d'una ràdio i també a estructurar els continguts del guió d'un magazín d'uns quaranta minuts de durada.

20151106_143114.jpgEn aquesta ocasió, els alumnes de segon d'ESO C de l'INS Taradell han entrevistat al membre de Txarango Àlex Pujols; a les alumnes de primer d'ESO Mireia Montaña i Grace Mc Kissock i a la professora Núria Capdevila. En aquesta primera edició de l'Instinews de la temporada 2015/16, no hi faltaran seccions de música, esports, cinema, humor, així com les darreres notícies relacionades amb l'Institut taradellenc.

El programa es podrà escoltar aquest dijous a les 4 de la tarda i també tots els dijous del mes de desembre  en el mateix horari. Tanmateix, també el podreu escoltar on-line a través del següent enllaç.Amb aquest programa segueix la col·laboració entre Ràdio Taradell i l'Institut de Taradell ja que per l'emissora taradellenca hi aniran passant els altres alumnes de segon d'ESO del centre educatiu. En total està previst que s'elaborin tres programes i que passin per l'emissora un total de 90 alumnes. En aquest primer programa hi ha treballat 23 alumnes sota la supervisió del professor Jordi Codinachs. L'any passat l'Instinews va rebre una menció de qualitat als premis RAC.

20151106_143107.jpg