Aquest dijous torna l''Instinews'

Dijous, 21/04/2016

Els alumnes de segon d'ESO C de l'Institut de Taradell seran novament els protagonistes d'Instinews, un magazín que es va estrenar l'any passat i que enguany torna aquest dijous. Aquest programa té la peculiaritat que es fa tot amb anglès. A més, els mateixos alumnes són els encarregats de gravar des de les falques, els anuncis i de fer de tècnics. L'objectiu d'Instinews és fer un taller de ràdio com una eina pedagògica enfocada a millorar l'expressió oral dels escolars i alhora millorar l'idioma d'una manera més atractiva per a ells. Aquest es va posar en marxa el mes de setembre, coincidint amb l'arrencada del curs escolar i durant aquest temps els alumnes han après el funcionament intern d'una ràdio i també a estructurar els continguts del guió d'un magazín d'uns quaranta minuts de durada.

En aquesta ocasió, els alumnes de segon d'ESO de l'INS Taradell han entrevistat al professor Ferran Puig; a un alumne i no hi faltaran seccions de música, esports, cinema, humor, així com les darreres notícies relacionades amb l'institut taradellenc

El programa es podrà escoltar aquest dijous a les 4 de la tarda i també tots els dijous dels mesos d'abril i maig  en el mateix horari. Tanmateix, també el podreu escoltar on-line a través del següent enllaç.Amb aquest programa segueix la col·laboració entre Ràdio Taradell i l'Institut de Taradell ja que per l'emissora taradellenca hi aniran passant els altres alumnes de segon d'ESO del centre educatiu. En total està previst que s'elaborin tres programes i que passin per l'emissora un total de 90 alumnes. En aquest primer programa hi ha treballat una vintena d'alumnes sota la supervisió del professor Jordi Codinachs. L'any passat l'Instinews va rebre una menció de qualitat als premis RAC.

20160226_141515.jpg