Aquest dijous s'emetrà el segon programa de l''Instinews' d'aquest curs

Els alumnes de segon d'ESO de l'Institut de Taradell són els encarregats de realitzar un magazín d'actualitat en anglès. 

Dijous, 28/01/2021

Les situacions adverses causades per la pandèmia no ha fet tirar enrere els alumnes de segon C de l'Institut de Taradell que aquest dilluns van poder ser als estudis de Ràdio Taradell per gravar el programa, el segon del curs 2020/21, amb totes les mesures de seguretat i higiène marcades per la Covid-19 i tenint en compte, també, que es tracta d'un grup bombolla.  

El programa, que compta amb seccions de música, esports, notícies d'actualitat, entrevistes i altres seccions, es podrà escoltar aquest dijous a partir de les 4 de la tarda per Ràdio Taradell i també els propers dijous durant tot el mes de febrer. El podeu escoltar també en aquest enllaç:

 

 

Aquest pograma té la pecularitat que tot es fa en anglès i són els mateixos alumnes els encarregats de preparar les respectives seccions i les presentacions i fins i tot fan de tècnics. L'objectiu d'Instinews és fer un taller de ràdio com una eina pedagògica enfocada a millorar l'expressió oral dels escolars i alhora millorar l'idioma d'una manera més atractiva per a ells. 

Instinews 2  21 gener 2021 (2)

Instinews 2  21 gener 2021 (3)

Instinews 2  21 gener 2021 (4)

Instinews 2  21 gener 2021 (6)