Aquest dijous, comencen tres dies d'una Festa Jove atípica a l'Espai 1 d'Octubre

El públic estarà repartit per taules, que, com a molt, podran tenir deu persones.

Dijous, 20/08/2020

Tota la festa major d'aquest any serà diferent i el públic jove ho notarà de manera especial. Aquest any, s'han quedat sense el Birracrucis, però, tot i això, hi haurà tres dies de festa amb concerts i música en un nou escenari, a l'Espai 1 d'Octubre, on es podrà garantir la distància entre els assistents. El Consell de Joventut també ha hagut de prendre altres mesures de seguretat, com el repartiment del públic per taules i sense zona de ball comuna. Unes taules que, com a molt, podran acollir deu persones. També és necessari reservar espai anticipadament a través d'aquest enllaç. A la zona, tampoc hi podran entrar menors de 16 anys, l'hora límit per accedir al recinte serà un quart de 12 de la nit, i caldrà portar-se el sopar de casa o bé comprar-lo a les food trucks que s'hi instal·laran. Tampoc es podran entrar begudes.

DIJOUS - SOPAR JOVE

El primer dia de Festa Jove serà dijous, amb el sopar que començarà a les 8 del vespre. Pel que fa a la música, anirà a càrrec de les punxadiscos PD Ruïnoses i, tot seguit, hi actuarà el grup El Pony Pisador. La festa s'allargarà fins a les 12 del nit.

 

DIVENDRES - CONCERTS DE VERSIONS

La Festa Jove continuarà divendres amb diversos concerts de versions. A les 10, hi actuarà el grup Mixetes i, tot seguit, L'Eskerda, que ja va ser a Taradell fa un parell d'anys. La gresca s'allargarà fins a les 2.

 

DISSABTE - MÉS CONCERTS

La Festa Jove començarà després del Sopar de Pagès que es farà també a l'Espai 1 d'Octubre. Pels volts de les 10, actuarà el grup de versions Wish; tot seguit, arribarà Pepet i Marieta, i, finalment, hi haurà Dj Capde fins a les 3. 

twitter