Aquest cap de setmana, Òmnium recollirà firmes a Taradell a favor de l'amnistia

La parada s'instal·larà aquest dissabte al matí a passeig Domènec Sert.

Dissabte, 20/03/2021

La campanya de recollida de signatures a favor de l'aministia i el dret a l'autodeterminació, impulsada per Òmnium, arribarà aquest dissabte a Taradell. Entre les 11 del matí i la 1 del migdia, Òmnium Osona instal·larà una parada al passeig Domènech Sert, just davant de Can Prat.

Aquesta és la segona onada de recollida de signatures que impulsa Òmnium i s'emmarca en l'acord de l'independentisme per aprovar una llei d'amnistia que abraci tots els represaliats i coordinats amb la resta d'entitats que donen suport a l'amnistia. L'objectiu és aconseguir el màxim de suport possible de la ciutadania per tal que l'Estat espanyol "reconegui l'existència d'un conflicte polític a Catalunya", un conflicte que "només es pot resoldre" a través d'una llei d'amnistia i "fent possible l'exercici del dret a l'autodeterminació", asseguren des d'Òmnium.

Justament, aquesta setmana, els quatre partits independentistes amb representació al Congrés –ERC, Junts, el PDECat i la CUP– han registrat la llei d'amnistia.

A més de la parada d'Òmnium, també n'hi haurà una de l'ANC, que donarà més informació sobre la campanya de sobirania fiscal, i una altra del Consell Local per la República.

 

 

twitter