Aquest cap de setmana, es representarà la comèdia 'Parèntesi' a Can Costa

Va a càrrec d'un grup de joves i l'entrada serà gratuïta.

Del 17/10/2020 al 18/10/2020

El Centre Cultural Costa i Font tornarà a acollir una obra de teatre aquest cap de setmana, adaptant-se a la nova situació provocada per la pandèmia de la Covid. Es tracta de Parèntesi, que està inspirada en l'obra El nom de la Patellière i Mathieu Delaporte adaptada al català per Jordi Galceran. Anirà a càrrec d'un grup de joves que descriuen aquesta obra com "una comèdia àcida i brillant sobre les relacions humanes". 

El nom d'un nadó que encara ha de néixer és el detonant de la història: "una anècdota que converteix un sopar en un camp de batalla on les bales són els retrets d'allò que ningú ha dit i que acaba sortint en el moment més imprevist". Marta Bigas, Joan Casulleras, Xinhe Ren, Jofre Bardolet i Judit Tuneu són els joves actors que pujaran a l'escenari de Can Costa.

Cartell Parèntesi

 

La primera representació serà dissabte a les 8 del vespre i diumenge serà a les 6 de la tarda. L'entrada és gratuïta, però és important fer reserva prèvia a través del correu electrònic judittuneu@gmail.com o a través de Whatsapp al 679 09 48 18. Cal indicar el nom i cognom, el nombre de persones, el dia i un telèfon de contacte. A més, una hora abans de cada representació s'assignaran butaques si hi ha disponibilitat.

Malgrat que l'entrada sigui gratuïta, al sortir es podran fer donacions voluntàries.

twitter