Antoni Pladevall, convidat d'honor de la Festa dels Tonis

Des de l'organització, recorden la infantesa de l'escriptor a pagès i les seves referències al món rural.

Divendres, 05/03/2021

La Comissió de la Festa dels Tonis ha fet públic, aquest dissabte, qui serà el convidat d'honor de l'edició d'aquest any, que es farà en un format diferent el cap de setmana que ve. L'escriptor taradellenc Antoni Pladevall, que recentment ha publicat La clau anglesa, ha estat l'escollit per ser el convidat d'honor d'aquest any. Un reconeixement que recau en una persona que fomenta la cultura i els valors de la terra o el món rural.

 

 

Des dels Tonis, destaquen que Pladevall està "molt arrelat al municipi, va passar la seva infància a una casa de pagès, on detalla algunes de les seves memòries al llibre El dia que vaig fer vuit anys, premi Prudenci Bertrana. També ha col·laborat en revistes com Ausa, Serra d'Or o Els Marges i ha realitzat conferències relacionades amb la literatura i el món rural. Algunes de les seves novel.les destacades són Terres de lloguer o La papallona negra."

Pladevall serà un dels protagonistes de l'acte que es farà dissabte que ve a la tarda amb motiu de la Festa dels Tonis. Serà un acte en forma de programa especial de televisió que es podrà seguir en streaming i també a través de Ràdio Taradell.