Aniol Florensa publica ''Lladrucs a les estrelles'' aquest setembre

Aquesta novel·la d'humor negre, thriller i true crime va guanyar el premi Vilassar de Noir l'any passat.

Dilluns, 12/09/2022

Portada llibre Aniol Florensa

L'escriptor Aniol Florensa, actualment veí de Taradell, publicarà aquest setembre la seva nova novel·la. Es diu Lladrus a les estrelles, editada per Llibres del Delicte i amb la qual va guanyar el premi Vilassar de Noir l'any passat. En una piulada a Twitter, l'editorial assegura que "és una barreja entre humor negre, thriller i true crime inventat que no hem vist mai a la novel·la negra en català" i Florensa afegeix: "Escopinyes, gosses soviètiques, música màquina, dòlmens i assassinats són només alguns dels elements que conformen Lladrucs a les estrelles, una tragicomèdia de suspens ambientada al Maresme".

És destacable també la portada de la novel·la, que és obra de l'il·lustrador Àlex Santaló. La primera presentació del llibre, que arribarà a les llibreries el 12 de setembre, es farà en el marc de La Setmana del Llibre en Català, del 9 al 18 de setembre a Barcelona.

Presentació llibre Aniol Florensa _ Ràdio Taradell


Es tracta de la tercera novel·la d'Aniol Florensa, nascut a Vilassar de Dalt el 1987. El 2016, va publicar Kentucky i, fa tres anys, L'últim esmolet.

 

twitter