FOTOS. Gran cantata d'alumnes d'escoles de música amb Els Catarres a Taradell

Hi participen 400 alumnes d'Osona, el Lluçanès, el Ripollès i la Garrotxa

Dilluns, 26/02/2024

Aquest diumenge, 400 alumnes de diverses escoles de música van actuar amb Els Catarres a Can Costa que es va quedar petit per una gran cantata. En concret, eren 410 alumnes de tretze escoles de música d'Osona, el Lluçanès, el Ripollès i la Garrotxa. 220 alumnes formaven una gran banda i 190, el cor.

Cantat amb els catarres (18)

Tots junts van interpretar “Invencibles”, “Fins a la porta del cel” i “Sota la llum del sol”, tres temes que els alumnes han assajat durant aquest trimestre. A més, l'Èric Vergés, la Roser i en Jan van regalar als alumnes i al nombrós públic dues cançons més: “Tòquio” i “Fins que arribi a l'alba”.

El concert, sota l'organització del director de l'escola de música de Taradell, Sergi Gutiérrez, es va fer al migdia i hi van participar les escoles de música de Sant Hipòlit de Voltregà, Olot, Balenyà, Sant Pere de Torelló, Vic, Roda de Ter i L'Esquirol, Centelles, Ripoll, Gurb, Manlleu i Taradell.

Fotos i/o vídeos relacionats

Cantat amb els catarres (1)Cantat amb els catarres (10)Cantat amb els catarres (11)Cantat amb els catarres (12)Cantat amb els catarres (13)Cantat amb els catarres (14)Cantat amb els catarres (15)Cantat amb els catarres (16)Cantat amb els catarres (17)Cantat amb els catarres (18)Cantat amb els catarres (19)Cantat amb els catarres (2)Cantat amb els catarres (20)Cantat amb els catarres (21)Cantat amb els catarres (3)Cantat amb els catarres (4)Cantat amb els catarres (5)Cantat amb els catarres (6)Cantat amb els catarres (7)Cantat amb els catarres (8)Cantat amb els catarres (9)