Alumnes de l'Institut organitzen un banc d'aliments

Es poden fer aportacions fins diumenge.

Dilluns, 05/12/2022

Alumnes de tercer d'ESO de l'Institut de Taradell han posat en marxa un nou recapte d'aliments a través dels comerços del poble. Es tracta d'una acció que s'ha impulsat des del servei comunitari de la matèria Cultura i valors que un grup d'estudiants porta a terme a Càritas. Del 19 al 22 de maig es va fer una primera tongada d'aquest recapte i, dilluns, es va posar en marxa la segona, que s'allargarà fins diumenge, 5 de juny. Les aportacions es poden fer a establiments com Bon Preu o Bon Àrea.

servei comunitari càritas i ràdio 6

En una entrevista a Ràdio Taradell, feta per una altra alumna que en aquest cas participa en el servei comunitari a Ràdio Taradell, les voluntàries de Càritas van explicar que, sobretot, fan falta productes d'higiene personal, aliments cuits, pasta, aliments per a nadons i de llarga caducitat. Les alumnes van fer una crida a participar-hi "perquè amb la pandèmia ha augmentat la demanda de menjar". També el responsable de Càritas a Taradell, Carles Daniel, va demanar un cop de mà pel banc dels alumnes, "ja que el tenim sota mínims".

Aprofitant l'estada a Ràdio Taradell, les alumnes també van gravar una falca de publicitat del recapte que s'emet per la ràdio.

Podeu escoltar l'entrevista a les alumnes de l'Institut de Taradell a partir del minut 2:

Fotos i/o vídeos relacionats

servei comunitari càritas i ràdio 1servei comunitari càritas i ràdio 2servei comunitari càritas i ràdio 3servei comunitari càritas i ràdio 4servei comunitari càritas i ràdio 5servei comunitari càritas i ràdio 6
twitter