Aleix Costa, segon a Osca en una prova del Campionat d'Espanya d'autocròs

Dissabte, 08/05/2021

Aleix Costa

Bon paper del taradellenc Aleix Costa a la segona cursa del Campionat d'Espanya d'autocròs que es va fer el cap de setmana passat al municipi d'Esplús, a Osca. El jove pilot va obtenir la segona posició en la categoria de car cross júnior, reservada a pilots d'entre 13 i 17 anys. Va ser una final emocionant en què Costa, que competeix amb un monoplaça Speed Car amb motor Suzuki, va quedar a menys d'un segon del primer classificat, Pol Duran.

La competició va constar d'uns entrenaments lliures el divendres 30 d'abril. L'endemà se'n van fer uns de cronometrats i dues mànegues classificatòries i, diumenge, una tercera mànega classificatòria i la final.

Amb aquest resultat, conjuntament amb el de Lleida, Aleix Costa es posiciona en segona posició del campionat que té vuit proves puntuables. Les següents seran a Badajoz, Toledo, dues a Galícia, Burgos i Mollerussa, on la prova serà puntuable pel Campionat d'Europa.