Aina Alcubierre i Núria Tuneu estrenen càrrecs a la JNC

Alcubierre és la nova presidenta de la JNC a la Catalunya Central i Tuneu, cap comarcal.

Dimecres, 05/05/2021

Des d'aquest diumenge, dues taradellenques ocupen càrrecs de responsabilitat a la Joventut Nacionalista de Catalunya. En l'assemblea de l'organització juvenil vinculada a Junts, celebrada a Prats de Lluçanès, es va escollir Aina Alcubierre com a nova presidenta de la territorial i Núria Tuneu com a cap comarcal a Osona i el Lluçanès. Des de fa un temps totes dues estan vinculades a la JNC i Junts.

JNC Alcubierre i Tuneu

 

A més de les dues taradellenques, en l'assemblea, també es va escollir Aleix Roca, de Castellterçol, com a nou coordinador a la Catalunya Central i Oriol Canal, com a cap comarcal del Bages. L'objectiu d'aquest nou equip és treballar en l'àmbit ideològic, amb la intenció d'aportar contingut polític a la formació, i en l'organització d'esdeveniments per seguir creixent i fer territori.

L'acte va tenir el suport de l'alcaldessa de Vic i diputada al Parlament, Anna Erra, a més del secretari d'Organització de Junts, David Saldoni. L'assemblea va concloure amb la desplegada d'una estelada als peus del Santuari de Lourdes de Prats.

 

 

twitter