Adrià Serrarols entra a l'executiva del Jovent Republicà d’Osona - Lluçanès

La permanent manté la presència taradellenca, després que els últims tres anys hi ha estat Berta Camprubí.

Diumenge, 28/02/2021

El Jovent Republicà d'Osona-Lluçanès ha fet, aquest diumenge a Tona, el seu congrés comarcal per aprovar el pla de treball per al pròxim any i ha escollit la nova permanent del territori. Un dels integrants és el jove taradellenc Adrià Serrarols, que assumirà la secretaria de Comunicació. Serrarols és militant de Jovent Republicà i fa unes setmanes, durant la campanya del 14-F, va representar Esquerra en una tertúlia electoral a Ràdio Taradell. Serrarols també va ser escollit conseller nacional de l'organització.

Adrià Serrarols

 

A més del taradellenc, la nova permanent està formada pel tonenc Nil Nogué com a portaveu; la manlleuenca Laura Casadesús al capdavant de la secretaria d'Organització; el riuprimerenc Jordi Crusellas, que continua a la secretaria de Finances, i la gandesana Cristina Casals, a la secretaria de Feminismes. Aquesta última secretaria l'ha ocupat, durant tres anys, la regidora taradellenca Berta Camprubí.

En el congrés, l'equip ha remarcat "la necessitat de tornar a posar les polítiques per als joves al centre i de poder representar i treballar per a les joves del territori, perquè som fruit de moltes derrotes, però som llavor de totes les victòries", segons expliquen en un comunicat.

twitter